Benedenverdieping nieuwbouwwoning | Totaalconcept

Voor Martijn maakte ik dit interieurontwerp. Hij benaderde mij met de vraag voor een compleet ontwerp van zijn nieuwbouwwoning. Deze woning wordt rond juni 2021 opgeleverd en hij wilde graag een totaalconcept ontvangen. Inclusief, productlijst & een licht - en kleurplan. 

Daarnaast wilde Martijn ook graag een ontwerp van de keuken, zodat deze goed bij de rest van het interieur zou passen. Het ontwerp heeft hij meegenomen naar de keukenboer om zo tot een snelle keuze te komen.

Zodra de keuken was uitgekozen, ben ik verder gegaan met de eet - en woonkamer. Samen kozen we voor een stoer pallet, met warme kleuren, een betonlook muur en industriële accenten. Het was belangrijk dat er eenheid in de gehele ruimte zou komen. 

Ik heb de verschillende lichtpunten ingetekend op de plattegrond, zodat dit meegenomen kan worden tijdens de bouw van het huis. Hiermee zorg je ervoor dat de verlichting overal op de goede plek zit en het er netjes en strak uit ziet, zonder snoeren over het plafond of een lamp die niet uitgelijnd is met de tafel.

Het is nu wachten tot de woning opgeleverd word, dan kan ik aan de slag met het maken van een productlijst & de styling, maar het ontwerp is in ieder geval af!

©2020 Loes interieur design | Nederland |  KvK 71535586 | BTW NL002324573B70 |   voorwaarden