©2020 Loes interieur design | Nederland |  KvK 71535586 | BTW NL002324573B70 |   voorwaarden

Woonkamer | Totaalconcept

Deze ruime woonkamer moest worden gestyled tot een lichte, gezellige zithoek. In dit nieuwbouwhuis was het essentieel om meer sfeer te creëren en het als een warm thuis te laten aanvoelen.  

Er is gewerkt met een rustige basis; een prachtige houten vloer en grotendeels witte muren. Een accentkleur op de wand zorgt ervoor dat de ruimte kleiner oogt en daardoor knusser aanvoelt. Ook de hoogte van de kamer wordt door de kleur extra benadrukt.

De combinatie tussen oude en nieuwe items maakt het interieur persoonlijk. Zoals het vintage kastje en het Delfts blauwe porselein. Het gebruik van verschillende blauwtinten met het warme hout maakt de woonkamer interessant en uniek.