LOES INTERIEUR DESIGN

Mijn naam is Marloes, familie en vrienden noemen mij ook wel Loes. Ik heb altijd een grote liefde gehad voor interieur. Dat was al op jonge leeftijd merkbaar, ik was vaak aan het rommelen in mijn kamer en veranderde maandelijks de indeling en accessoires. Vanwege deze passie heb ik na de havo een creatieve studie gedaan, waar ik mij heb gespecialiseerd in interieur en styling.  

Ik liep al een tijd rond met het idee om een eigen onderneming te starten. Tijd om daad bij woord te voegen!​

Loes interieur design biedt interieuradvies, ontwerp en styling in de regio Gelderland (Ede). Een fijne woon- of werkruimte begint bij een goede indeling en eindigt met passende styling. U wordt voorzien van een uniek en stijlvol interieur, zonder dat u hier enige zorg voor heeft. Dit doe ik door rekening te houden met uw voorkeur voor kleur, woonstijl en budget.

Hoe ik het beste kan helpen is afhankelijk van uw wensen, deze staan centraal in alle adviezen en ontwerpen. De kracht van een goed interieur zit in het totaalplaatje; dit ga ik voor u realiseren! Loes interieur design is sterk in het maken van die totaalconcepten en diversiteit. Ik heb ervaring met uiteenlopende projecten en die kennis pas ik graag toe.
 

Van woonkamer tot studieruimte en van slaapkamer tot kantoor: Loes interieur design doet het voor u!