top of page
LOGO-LOES-TRANSPARANT-05-2.png
  • Foto van schrijverMarloes van Breeschoten

5 inspirerende ondernemingen om te volgen!

Graag wil ik mijn favo sites en mooie interieur producten met jullie delen. Ik ben dol op deze 4 bedrijven & in deze tijden is het natuurlijk nóg belangrijker om lokale ondernemers te steunen. Veel leesplezier!


ILLUSTRATED BY IMKE

Bij Illustrated by Imke heb je dé mooiste persoonlijke schilderijen, illustraties & lijntekeningen. Imke maakt deze allemaal zelf en zijn stuk voor stuk uniek. Wil jij een persoonlijk schilderij, illustratie of een lijntekening? Stuur een mail naar teunissenimke@gmail.com of stuur een DM via illustratedbyimke. Dan kijkt Imke samen met jou naar je wensen en behoeftes.


@Illustrated By Imke

Ook maakt Imke decoraties, zoals kandelaren, glazen potten, lijsten en vaasjes met droogbloemen in verschillende kleuren en maten. Deze zijn leuk om als cadeau te geven, maar ook leuk in je eigen interieur! Kijk op illustratedbyimke voor al haar producten en voor inspiratie!


BLOOMBLOOM Droogbloemen kopen? Gedroogde bloemen zijn hip! Dat weten we allemaal. Maar waar koop je nu echt een uniek droogboeket? Dat heb ik voor jullie uitgezocht en ik kwam al heel snel terecht op bloombloom.nl.


@BloomBloom

Op bloombloom.nl koop je gedroogde bloemen, handgemaakte droogboeketten en unieke interieur objecten voor in huis. Alle droogboeketten worden dagelijks in het BLOOMBLOOM atelier met de hand en passie samengesteld. Zo weet jij dat je altijd een uniek en bijzonder droogbloemen boeket koopt. Droogbloemen in vaas? Geen zorgen. De vazen collectie voor droogbloemen is zeer uitgebreid.


Koop je liever losse droogbloemen zodat je thuis creatief aan de slag kan met droogbloemen? Bekijk dan zeker ook het losse droogbloemen overzicht op bloombloom.nl


FLESSENTUIN Mini ecosysteem met planten in fles - FLESSENTUIN.NL

Net als droogbloemen en droogboeketten behoren mini ecosystemen met planten in een glazen fles of pot ook bij dé interieurtrend van 2020. Flessentuin is eigenlijk een uit de kluit gewassen hobby, maar de roots van de makers liggen wel in het groen. Aangeboren groene vingers zou je kunnen zeggen, gecombineerd met jarenlange ervaring in het tuincentrum. Deze passie voor planten én ondernemen zorgt ervoor dat de klanten van Flessentuin van hun mini-ecosysteem op de mooiste manier kunt genieten van het beste groen in huis.


Mini ecosysteem kopen? Check flessentuin.nl


BORREN TO DESIGN

Irene Borren biedt diverse diensten aan op het gebied van productontwikkeling en visual design. Een ontwerpproces bestaat uit verschillende fases van ideeontwikkeling tot prototyping & realisatie. Een optimalisatie of een specifieke uitwerking van een product kan ook enkele fasen van het ontwerpproces overslaan of achterwege laten. Ze helpt je bij de fase(s) waarin jij de juiste tools en adviezen nodig hebt! In de eindfase naar realisatie draait het om de slimme uitwerking, technische detaillering, product definiëring van het productontwerp naar een model dat gereed is voor productie. De testfase is hierin een zeer belangrijke stap. Verschillende keren zullen gemaakte keuzes aangepast moeten worden door testervaringen. Met behulp van prototyping, bijvoorbeeld 3D printing, kunnen we dit proces nauwkeurig aanpakken, op de manier en met de juiste tools zodat we samen het gewenste resultaat bereiken.


@Borren To Design Naast productontwikkeling verzorgt ze visualisaties op maat! 3D visualisaties voor zowel producten als interieurontwerp als branding, bijvoorbeeld huisstijlen of andere marketing doeleinden met zeer realistische resultaten. Bekijk hier haar diensten nog op een rijtje: www.borrentodesign.com & volg @borrentodesign op social media om op de hoogte te blijven van haar projecten, producten & diensten!

GOROUND INTERIOR

Ruim 25 jaar geleden is het allemaal begonnen met woonwinkel The go'round.

De naam, The go'round, is ontstaan doordat Marion, inkoopster bij Goround, veel verschillende showrooms bezocht in India om de allerleukste collecties te kunnen samenstellen. Go round betekent vanuit het Engels rondgaan en dit is dus precies wat Marion in India deed. Later is de naam verandert in Goround interior en heeft de woonwinkel plaatsgemaakt voor een groothandel! Sinds kort heeft Goround ook een webshop voor consumenten gelanceerd.


Van kleurrijke prints & uiteenlopende collecties is Goround interior sinds een paar jaar overgegaan op de stijl zoals jullie deze nu misschien kennen, beachy, naturel & natuurlijk comfy. Elke collectie is anders maar het valt altijd onder de herkenbare Goround stijl!


Alle producten worden gemaakt met veel precisie, zijn van hoge kwaliteit en hebben een eerlijk prijskaartje. Goround interior ontwikkelt voortdurend nieuwe items, hou het assortiment dus goed in de gaten!


@Goround interior


FOTOBEHANGKONING.NL

Fotobehang van topkwaliteit bestel je goedkoop bij fotobehangkoning.nl. Bekijk de prachtige fotobehangcollecties en maak een keuze uit duizenden verschillende fotobehangen vanaf €7,48 per m². Bij Fotobehangkoning kun je ook voordelig fotobehang laten maken van je eigen foto, in elk gewenst formaat en op vlies- of vinylbehang..

https://www.fotobehangkoning.nl - De goedkoopste van Nederland!

@Fotobehangkoning


Volg Fotobehangkoning ook op Facebook en Instagram.


Ik hoop jullie hiermee geïnspireerd te hebben. Als jullie nog leuke volgtips hebben & webshop die ik zeker moet checken, laat het dan vooral even achter. Support your locals!


Liefs,

Loes

bottom of page