top of page
LOGO-LOES-TRANSPARANT-05-2.png
  • Foto van schrijverMarloes van Breeschoten

Binnenkijker in Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Op 15 september was het zo ver, ik kwam met een binnenkijker in Eigen huis & Tuin: Lekker Leven op tv.


Ik ben helemaal geen natural als het aankomt op presenteren & op de foto of film gaan, dus ik moet zeggen dat ik het heel erg spannend vond. Maar, het is soms goed om buiten je comfort zone te stappen, dus ik ging ervoor!

Het is zo’n gek idee dat er allemaal bekende & onbekende mensen naar mij zitten te kijken… Maar achteraf heb ik zoveel leuke & lieve reacties ontvangen op de uitzending. De reacties, DM’s & appjes bleven maar binnenstromen, dat deed me echt goed, dus bedankt!


Het blijft awkward om jezelf op beeld te zien, maar het viel me uiteindelijk wel mee. Natuurlijk ben je het meest kritisch op jezelf & had ik wel een paar verbeterpunten, maar over het algemeen ben ik heel erg tevreden!


Mocht je de aflevering terug willen kijken dan kan dit op Videoland of via RTLXL. Eigen huis & Tuin: Lekker Leven, aflevering 99 & vanaf 19:30 is de binnenkijker te zien!Liefs,

Loes


Comments


bottom of page