top of page
LOGO-LOES-TRANSPARANT-05-2.png
  • Foto van schrijverMarloes van Breeschoten

Ons huis | Gang make-over

Daar is hij dan eindelijk; de make-over van de gang! Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Ik ben er zooooo ontzettend blij mee. Ik vond onze hal saai & sfeerloos. De muren hadden een kleurtje, de kozijnen waren zwart geverfd & ik had een paar dingen opgehangen maar ik miste sfeer. Dussss... ik ging aan de slag!

Toen mijn lieve vriendinnetje de behangbattle van Karwei won, kocht ik meteen haar behang, dit MOEST ik in mijn huis hebben. Het oude behang ging eraf, het nieuwe erop. Daarna heb ik alle muren geverfd in een mengkleur van de Karwei, kleurnummer: IG KHM-065.


De muur bij de kapstok werd ook behangen, maar dan met een lambrisering. Deze muur wordt snel vies door onze schoenen, dus dit is de perfecte oplossing. Na een lange zoektocht naar het perfecte behang kwam ik dit behang tegen van vtwonen. Ik ben gek op de houten latjes trend, dus dit behang is perfect. De kapstok is super simpel te maken; je schildert een houten lat & je schroeft hier messing haakjes op, klaar is kees!

Ik werd benaderd door Gallerix om posters uit te kiezen. Ik ben gek op een mooie posterwand dus deze samenwerking paste perfect bij mij! De plek wist ik al meteen, deze moesten in de hal, naast de trap komen.


Ik koos 5 prachtige posters uit, met kleuren die in de rest van ons interieur terugkomen. Ook heb ik ervoor gekozen om verschillende formaten met elkaar te combineren. Daarnaast heb ik foto's gecombineerd met abstracte kunst. Zoals de Tram in Lisbon poster in de afmetingen 50 x 70 met de Matisse Cutout Fruit Poster in de afmetingen 21 x 30. Zo ontstaat er een leuke mix van verschillende stijlen.


De posterwand maakt de gang écht helemaal af, de posters & lijsten zijn van goede kwaliteit & ze hebben ontzettend veel keuze. ik ben er zo zo zo blij mee. Wil jij nou ook zo'n leuke posterwand? Shop dan nu met 30% korting bij Gallerix met de code 'Loes30', veel shop plezier!


TIP: Hoe creër je nou de perfecte gallerywall? Kies dan voor dezelfde lijsten in dezelfde kleur. Dit zorgt ervoor dat er eenheid ontstaat. Laat de kleuren terug komen & combineer foto's met kunst zodat je een leuke mix hebt tussen de posters.


Een paar nieuwe items om de hal af te maken mochten natuurlijk niet ontbreken. Zo kocht ik

deze ge wel dige lamp! Toen ik hem zag was ik op slag verliefd & hij past perfect bij de rest van de gang & het huis. De kast met organische vakken vond ik ook helemaal het einde, dus na het (lang) overhalen van mijn vriend reed ik naar Amersfoort om hem op te halen, alleen daar was hij nog op voorraad. Dat maakte me niets uit, want ik moest & zou hem hebben haha!


Ook de deuren werden niet vergeten; ik kocht zwart deurbeslag voor op alle deuren in ons huis. Deze set is super betaalbaar & het geeft gelijk een hele andere look. Daarnaast was de meterkastdeur altijd een doorn in het oog, dus ik plakte er dezelfde sierlijsten op als in de woonkamer, lakte hem in dezelfde kleur als de muren (IG KHM-065) & kocht een mooi knopje om hem helemaal af te maken!

Zo, dit kan ik ook van mijn to-do lijstje afstrepen, op naar het volgende project! Wat vind jij van deze make-over? Let me know!


Liefs,

Loes


Comments


bottom of page