top of page
LOGO-LOES-TRANSPARANT-05-2.png
  • Foto van schrijverMarloes van Breeschoten

Tips voor de perfecte kussenhoek

Kussentjes, ik hou er van & kan er geen genoeg van krijgen. Ik ben gek op interieur & kussens mogen daar natuurlijk niet in missen. Maar, hoe styl je je kussens nou op een leuke manier? Ik geef jullie een paar tips om de perfecte combinatie te maken!


Kies voor een (kleuren)thema

Om eenheid te creëren is het van belang dat je kiest voor een thema. Dit kun je terug laten komen in bijvoorbeeld kleuren, maar natuurlijk ook in stof, print & uitstraling.


Zoals je kunt zien heb ik gekozen voor een thema met aardetinten. Deze kleuren komen ook terug in de rest van het interieur, dit zorgt voor harmonie & eenheid!


Gebruik diverse materialen

Om een spannende combinatie te maken is het belangrijk dat je verschillende stoffen mixt. Zo kun je fluweel, linnen, katoen & teddy heel goed bij elkaar leggen. Dit zorgt voor diepte & speelsheid!


Zoals je op de foto's, van een interieuradvies in Ede, hier onder kunt zien, heb ik fluweel, linnen & katoen met elkaar gemixt. Het betekent niet dat het hierdoor gelijk heel druk wordt, houdt je daarom vooral aan het thema, dan kun je met de materialen veel meer variëren!Mix prints & effen kussens met elkaar

Door dit te doen breek je het geheel. Dit kunnen natuurlijk meerdere verschillende prints zijn, zorg er dan wel voor dat je (kleuren)thema in elk kussen terug komt zodat het niet rommelig wordt!


Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld maar één kussen met een printje toe te voegen, als een soort eyecatcher, zoals ik bij dit interieuradvies hieronder heb gedaan! De kleuren uit het kussen met de print komen terug in de rest van de kussens & het interieur. Hierdoor ontstaat er eenheid!


Combineer verschillende formaten met elkaar

Door een vierkant, rechthoekig & rond kussen samen te groeperen maak je je kussenhoekje uniek & eigen. Kies bijvoorbeeld voor een groter langwerpig kussen als basis & leg hier kleinere kussens bij. Hierdoor maak je een mooie compositie!Hebben jullie net als ik ook zo’n kussentik & kun je er geen genoeg van krijgen? Neem dan vooral even een kijkje in mijn webshop, hier verkoop ik onder andere hele leuke kussens! Ik ben erg benieuwd, laat vooral ook even achter of je aan de slag gaat met mijn tips.


Mocht je er niet uitkomen, ik kan je helpen! Ik geef interieuradvies, maak 3D ontwerpen & stijl jouw woning tot in de puntjes. Neem contact met mij op & we bespreken samen de mogelijkheden!


Liefs,

Loes


留言


bottom of page