Slaapkamer | Totaalconcept

 

Het inrichten van je eigen interieur is natuurlijk het allerleukste, maar ook het moeilijkste. Ik kon helemaal losgaan toen we hier kwamen wonen; de muren waren nog strak wit en ik moest allerlei nieuwe meubels en accessoires aanschaffen. Ik wilde graag een sfeervolle en gezellige slaapkamer, maar wel anders dan anders.

 

Ik heb als eerste inspiratie gezocht een moodboard 

gemaakt. Toen de sfeer en kleuren duidelijk waren heb ik een 3D ontwerp gemaakt. Door een 3D ontwerp te maken krijg ik een goed beeld van de grootte van de ruimte, de kleuren en de indeling. Het allerleukste van allemaal vind ik het shoppen van de meubels en accessoires. Ik wilde graag een mix van groene tinten, goud en zwart. Deze combinatie vind ik stoer, chic en gedurfd, helemaal mijn stijl!

 

Ik heb ervoor gekozen om 1 muur donkergrijs te verven, dit zorgt ervoor dat de kamer optisch kleiner en dus gezelliger wordt. Daarnaast mix en match ik verschillende materialen met elkaar, zoals fluweel en katoen en zie je gouden accenten terugkomen. Wat je ook kunt zien is dat ik houdt van gekke items, zoals het toekan nachtkastje en de panter vaas. Ben jij hier ook weg van? Neem dan vooral een kijkje in mijn webshop!

©2020 Loes interieur design | Nederland |  KvK 71535586 | BTW NL002324573B70 |   voorwaarden