Woon - en eetkamer | Totaalconcept

Ik maak niet alleen interieurontwerpen voor mijn klanten, dit doe ik ook voor mezelf. Toen ik verhuisde naar mijn nieuwe appartement, ben ik gelijk aan de slag gegaan met het zoeken van inspiratie en het maken van een moodboard.

 

Omdat ik natuurlijk elke dag bezig met met interieur had ik al een goed beeld van wat ik graag wilde; ik houd van een simpele basis, met unieke meubels en accessoires. Daarnaast mag kleur natuurlijk niet ontbreken. Ik kies er vaak voor om 1 accentkleur aan te brengen en om kleur te verwerken in bijvoorbeeld kussens, posters en kleine accessoires. 

Het appartement heb ik ook gelijk omgezet naar een 3D ontwerp. Zo kreeg ik gelijk een goed beeld van de ruimte en de grootte. Ik heb verschillende indelingen uitgeprobeerd en heb veel gewisseld van meubels.

 

Toen het voor mij duidelijk was wat ik graag wilde ben ik op zoek gegaan naar de grotere meubels. De kleuren en materialen had ik voor mijzelf al duidelijk gemaakt in de inspiratie en het moodboard, dit scheelde veel tijd.

 

Ik heb het gestyld met verschillende unieke en gekke accessoires. Vergelijkbare accessoires kun je vinden in mijn shop.

©2020 Loes interieur design | Nederland |  KvK 71535586 | BTW NL002324573B70 |   voorwaarden