top of page
LOGO-LOES-TRANSPARANT-05-2.png

Totaalpakket - Arjan & Jannet

Na het kopen van hun nieuwe jaren 70' woning vroegen Arjan & Jannet mij om hulp voor een geheel nieuwe benedenwoning. De vloer moest eruit, de wanden gestuct, de keuken werd vervangen, kortom; een volledige verbouwing. Maar hoe het er dan uit moest komen zien, daar kwamen ze samen niet uit. Dat is waar mijn taak begon!

Tijdens het intakegesprek hebben Arjan & Jannet hun wensen & eisen doorgegeven. We kwamen samen tot de conclusie dat het totaalpakket het beste bij ze zou passen, dus ik ging ermee aan de slag.

Het begon met het maken van moodboards voor de woonkamer, eetkamer, speelhoek & de keuken. Deze dienen als leidraad voor het ontwerp. 

 

Toen deze naar wens waren ben ik aan de slag gegaan met het 3D ontwerp. In dit ontwerp zie je alles terug, denk aan vloer, wandafwerking, kleuren, meubels & accessoires. Na een paar keer overleg te hebben gehad & een paar aanpassingen te hebben gedaan kwamen we uit op het perfecte plaatje!

Naast een 3D ontwerp ontvang je bij een totaalpakket ook een productlijst. Hierin geef ik verschillende opties voor bijvoorbeeld de bank, vloerkleden & stoelen. Arjan & Jannet namen een paar meubels mee naar het nieuwe huis, zoals de cognac stoel & de staande lamp met touw, dus deze heb ik ook meegenomen in het ontwerp.

bottom of page