Reviews diensten

Je hebt goed meegedacht en nam de tijd. Je advies sloot aan bij het gesprek dat op locatie plaatsvond. Je gaf voldoende suggesties en ideeën over de kleuren en verlichting. We hebben hier echt iets aan gehad! Bedankt!

- Marieke -

Dit was de tweede keer dat ik met Marloes samenwerkte en ik heb het wederom als zeer prettig ervaren.

 

Marloes heeft een productlijst voor me gemaakt en toen ik even goed keek naar de prijs van de producten zag ik dat ik het geld voor de service ruimschoots terugkreeg door de kortingen en alternatieve opties die Marloes voor ons heeft gevonden.

 

Daarnaast was het heel fijn om Marloes' advies en producten als een rode draad te gebruiken bij het uitzoeken van ons interieur. Mijn partner en ik hebben allebei een andere smaak en doordat Marloes alvast een plan voor ons had gemaakt heb ik het idee dat er heel veel ruzies tussen ons zijn voorkomen ;)

- Else - 

Loes is prettig in de omgang en heeft een goede manier om onze wensen om te zetten in heldere concepten, concrete aanschaflijsten die leiden tot een vernieuwde inrichting. Dank je!

- Andre - 

Marloes werkt zeer professioneel en is erg creatief. Wij hebben onze woonkamer opnieuw laten stylen door haar en zijn ontzettend blij met het eindresultaat.

 

Marloes luistert naar wat je wilt en verwacht en geeft deskundig advies. Goede prijs en kwaliteit verhouding.

We bevelen haar zeker aan!

- Joijcelyn -

Reviews webshop

Ik ben nog steeds super blij met het product. Goede service, dus helemaal niks op aan te merken!
 

- Kimberley -

©2020 Loes interieur design | Nederland |  KvK 71535586 | BTW NL002324573B70 |   voorwaarden