top of page
LOGO-LOES-TRANSPARANT-05-2.png

Totaalpakket - Denise & Jos

Na het kopen van hun eerste woning konden Denise & Jos wel wat hulp gebruiken bij de inrichting van de slaapkamer, want hoe creëer je nou een gezellige & knusse kamer, zonder dat het heel druk wordt? Ik ging voor ze aan de slag!

Zoals bij elk project ben ik gestart met het maken van een moodboard. Op dit moodboard zie je de look & feel van de kamer. Nadat deze naar wens was ben ik aan de slag gegaan met het 3D ontwerp. In dit ontwerp zie je alles terug, vloer, wandafwerking, meubels & accessoires. 

De wand met behang dient als accentmuur, maar als je in bed ligt zie je deze niet, wat zorgt voor rust. Daarnaast heb ik gebruik gemaakt van rustige aardetinten, zoals roest, beige & cognac. Deze brengen warmte & hebben een knusse uitstraling.

Naast het 3D ontwerp lever ik bij het totaalpakket ook altijd een shoplist. Desise & Jos hadden al een fijn, nieuw bed, dus dat was niet meer nodig. Maar voor de rest moest alles nog worden uitgezocht. Dit heb ik voor ze op een rijtje gezet, inclusief de accessoires om het helemaal af te maken. 

Denise & Jos zijn nu bezig met de uitvoering van het ontwerp & ik kan niet wachten tot ik het eindresultaat mag bewonderen!

bottom of page