LOGO-LOES-TRANSPARANT-05-2.png

Diensten

Ik start graag met een vrijblijvend intakegesprek, woont u binnen een straal van 50 km van Ede? Dan kom ik graag bij je langs! Indien dit niet het geval is, kunnen wij het kennismakingsgesprek online doen, want ook op die manier is het mogelijk om elkaar goed te leren kennen.

 

Tijdens dit gesprek stel ik vragen om je wensen & eisen op een rijtje te zetten. Daarnaast zal dit gesprek je een goede indruk geven van wat ik voor jou kan betekenen. Heb je er na het gesprek een goed gevoel bij? Dan ga ik voor je aan de slag!​

Advies aan huis

Er mist iets in huis, maar je weet niet wat. Of de meubels zijn goed, maar je krijgt nét niet de juiste sfeer.

 

Ik kom bij je langs voor een interieuradvies aan huis. Binnen een paar uur geef ik je praktische interieurtips waarmee je zelf aan de slag kan!

Styling

Ben je geïnteresseerd in styling op locatie?

Daar ben je ook bij 

Loes interieur design op het goede adres!

Ik koop alle accessoires & klein meubilair voor je in & kom op locatie jouw woning stylen om alle puntjes op de i zetten.

Totaalpakket

Jouw droominterieur binnenstappen, zonder enige zorgen & moeite?

Ik realiseer het!

Van 3D ontwerp tot aan de productlijst & van inkoop tot aan de styling, ik neem alles uit handen & ontzorg je compleet.

Advies op maat

Wil je graag meer kleur in jouw interieur, ben je toe aan andere meubels of moet de ruimte praktischer ingericht worden?

 

Dan kun je bij mij ook terecht voor advies op maat. We stellen samen een persoonlijk plan voor je op waarmee ik aan de slag ga!