top of page
LOGO-LOES-TRANSPARANT-05-2.png

Totaalpakket - Janneke

Voor Janneke ben ik aan de slag gegaan met een totaalpakket; het totaalplaatje van haar woning. Alles mag anders, vloer, keuken, kleuren & meubels, deze woning ondergaat een complete make-over!

Tijdens het intakegesprek op locatie hebben we ervoor gekozen om de huidige woning volledig te renoveren. Van de keuken tot aan de badkamer & de gang tot aan de slaapkamers, alles wordt meegenomen! 

 

Met 80m2 is het van belang dat je alles logisch & functioneel indeelt. Dat was met de huidige indeling niet van toepassing. Daar wilde Janneke graag hulp bij. We hebben ervoor gekozen om een aanbouw van 2 meter te doen, zodat je een fijne zithoek kunt creëren.

Met behulp van moodboards heb ik de look & feel voor de woning bepaald, hierna ben ik begonnen met het 3D ontwerp waarin je alles terug ziet; de vloer, wandafwerking, kleuren, meubels & accessoires. Na een paar keer overleg te hebben gehad & een paar aanpassingen te hebben gedaan kwamen we uit op het perfecte plaatje!

Naast een 3D ontwerp ontvang je bij een totaalpakket ook een productlijst. Hierin geef ik verschillende opties voor bijvoorbeeld de bank, vloerkleden & stoelen.

Het ontwerp staat, nu moet het nog gerealiseerd worden! Ik ben ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Ter zijner tijd zal ik ook de styling voor Janneke verzorgen!

bottom of page