top of page
LOGO-LOES-TRANSPARANT-05-2.png

Advies op maat - Menorah & Dave

Door een aanbouw van 1,5 meter bij de woonkamer kwamen Menorah & Dave bij mij met de vraag voor een indeling - & kleurplan, met een productlijst & de styling.

 

Tijdens het intakegesprek op locatie in Ede heb ik de wensen & eisen op een rijtje gezet. Alles mocht anders; alle oude meubels eruit & nieuwe erin, meer eenheid & meer kleur.

Ik ben begonnen met het maken van een moodboards om zo look & feel duidelijk te maken voor de klant. Nadat deze was goedgekeurd ben ik verder gegaan met het indeling - en kleurplan. Door verschillende mogelijkheden te bespreken kwamen we tot het perfecte ontwerp! Een betonlook muur gecombineerd met een lichte groen / grijze tint, zwarte kozijnen & stoere meubels in de herfstkleuren.

De volgende stap was de productlijst. Alle meubels werden vervangen voor nieuwe, vandaar dat Menorah & Dave het prettig vonden om hierin advies te krijgen. Toen de aanbouw af was kwamen de schilders om het kleurplan te realiseren. De meubels werden besteld & ik ging aan de slag met de inkoop van de accessoires.

 

Op de afgesproken dag stond ik voor de deur met tassen vol woonaccessoires om de puntjes op de i te zetten. Het resultaat is een sfeervolle ruimte die op elkaar afgestemd is, met warme kleuren & stoere accenten. 

bottom of page