top of page
LOGO-LOES-TRANSPARANT-05-2.png

Totaalpakket - Romano

Voor het visualiseren van je woning is een 3D ontwerp super handig, je ziet gelijk wat een bepaalde indeling, kleur of aanpassing met je woning doet. Voor bijvoorbeeld een verbouwing van je appartement. Dit is precies waarom Romano mijn advies vroeg.

 

Hij kocht in mei zijn eerste huis, maar deze was nog niet helemaal naar wens. Los van de wc & de badkamer werd de gehele woning gesloopt & weer opgebouwd met een nieuwe indeling, keuken, slaapkamer, vloer & ga zo maar door.

Daar kwam ik om de hoek kijken. Na het maken van moodboards van de woonkamer, eetkamer, & slaapkamer heb ik de woning ingetekend aan de hand van bouwtekeningen met de nieuwe indeling.

 

Qua look & feel gingen we voor chique, modern & stoer. Een groot keukeneiland met marmeren blad is de echte eyecatcher. Zwarte accenten in zowel kozijnen, als in meubels voor een krachtige uitstraling. De tinten zijn rustig & gedemd, maar het interieur is dat zeker niet! 

De slaapkamer straalt rust uit & heeft een lange kastenwand voor veel opbergruimte. De muur achter het bed dient als accentmuur & geeft net dat beetje pit. 

Dit ontwerp is nu in uitwerking & ik kan niet wachten om het te bewonderen!

bottom of page