top of page
LOGO-LOES-TRANSPARANT-05-2.png

Advies op maat - Stefan & Desire

Stefan & Desire woonden al bijna 3 jaar in hun gerenoveerde woning, maar ze kregen het maar niet persoonlijk & sfeervol. Ze vroegen mij om hulp & ik ging voor ze aan de slag.

Wat tijdens het intakegesprek naar voren kwam was dat ze vooral gezelligheid & eenheid misten, vanwege de indeling met twee woonkamers voelde het kil. Daarnaast waren ze niet tevreden met de keuzes van de verlichting & voelde de keuken nog steeds niet af. 

Ik begon met het maken van moodboards van de verschillende ruimtes, de woonkamer met tv, de woonkamer zonder tv, de keuken & de eetkamer, om de look & feel te visualiseren. Hier & daar werden er aanpassingen gedaan. Pas na akkoord van Stefan & Desire ging ik verder met het indeling - & kleurplan.

 

Om meer eenheid te creëren tussen de ruimtes koos ik voor een grijs / blauwe tint op de muur, die vanaf de ene woonkamer doorloopt naar de andere. Zo verbind je de ruimtes met elkaar. Daarnaast kwam er een donkerblauwe tint op de achterwand in de keuken om deze er ook bij te betrekken. De indeling werkte ik in 2D uit op de plattegrond. 

 

Naast een indeling - & kleurplan maakte ik ook een productlijst met nieuwe meubels, zoals barkrukken, een fauteuil, dressoir, & een vloerkleed. Verlichting werd hier ook in meegenomen.

 

Om het af te maken verzorgde ik de styling & kocht ik woonaccessoires zoals kussens, vazen & kandelaren in. We spraken een dag af waarop ik langs zou komen & alles af zou stylen. Het resultaat is een kleurrijke & sfeervolle benedenverdieping!

bottom of page