top of page
LOGO-LOES-TRANSPARANT-05-2.png

Totaalpakket

Jouw droominterieur binnenstappen, zonder enige zorgen en moeite? Ik realiseer het​! We starten samen op door jouw woonwensen uitgebreid te bespreken tijdens een intakegesprek bij jou thuis. Tijdens dit gesprek zet ik alle wensen & eisen op een rijtje.

 

Daarna ga ik aan de slag met de eerste stap; het maken van moodboards van de verschillende ruimtes. Hierdoor krijg je een goed beeld van de look & feel. De uitwerking en toelichting hiervan ontvang je via de mail. We overleggen & je geeft feedback op moodboards. Ben je tevreden? Dan begin ik aan het allerleukste, namelijk het 3D ontwerp! Tijdens dit proces houden we regelmatig contact & is er ruimte voor overlegmomenten.

Wat je kunt verwachten als eindresultaat is een totaalplaatje dat is afgestemd op jouw woning, persoonlijkheid, woonwensen & budget. Zo kun je er dus vanuit gaan dat je aan het eind van het proces een gedetailleerd ontwerpplan in handen hebt die je vervolgens gemakkelijk tot uitvoering kunt brengen. Van kleuren op de muur tot kussens op de bank, alles staat erin!

Tot slot ontvang je een shoplijst met meubels & eventueel de accessoires. 

Dit pakket bestaat uit:

  • Intakegesprek bij jou thuis

  • Moodboards van de verschillende ruimtes

  • Indeling & kleurplan

  • 3D - ontwerp

  • Shoplijst met meerdere opties voor de meubels

  • Overlegmomenten bij elke stap

​​​       € 1295,00*

*Prijzen zijn gebaseerd op een gemiddelde woon- en eetkamer & keuken. Overige ruimtes in overleg.


*Prijzen zijn inclusief btw & exclusief reiskosten van €0,25 per kilometer buiten Ede

bottom of page